ailece





Güneşli Bir Pikniğin Gölgesinde Beklenmedik Bir Olay

Güneş, altın ışıklarını doğaya saçarken, Nurcan ve ailesi piknik için şehrin gürültüsünden uzak, sakin bir parka gitmişti. Hava mis gibi kokuyordu ve çocuklar çimenlerde koşturarak, kahkahalar atarak eğleniyorlardı. Her şey mükemmeldi, ta ki Nurcan’ın kocası ani bir iş nedeniyle yanlarından ayrılmak zorunda kalana kadar.

“Bir saat içinde geri döneceğim,” dedi kocası Nurcan’a vedalaşırken. “Merak etmeyin, her şey yolunda.” Nurcan, kocasının sözlerine güvenerek o sırada lavaboya gitmek için biraz uzaklaştı.

Ancak Nurcan geri döndüğünde, ortalıkta ne kocasını ne de çocukları görebildi. Kalbi göğsünden fırlayacak gibi atıyordu. Hemen etrafı aramaya başladı, seslerini duymaya çalıştı ama nafile. Çocuklar sanki yer yarıldı da yutmuştu onları.

Nurcan panik içindeydi. Ne yapacağını bilemiyordu. Telefonunu çıkardı ve kocasını aramaya başladı ama cevap veren olmadı. Korku ve endişe tüm benliğini sarmıştı. Çaresizce, çocuklarını aramaya devam etti.

Yaklaşık bir saat sonra, Nurcan bitkin ve umutsuz bir şekilde bir banka oturmuş ağlarken, tanıdık bir ses duydu. Arkasını döndüğünde, çocuklarını komşularının elinde gördü. Meğerse çocuklar, oyun oynarken biraz uzaklaşmışlar ve komşuları onları fark edip eve götürmüşler.

Nurcan, komşularına minnettarlığını dile getirdi ve çocuklarını kucakladı. O an, dünyadaki en mutlu insan oydu. Ailesi sağ salim yanındaydı ve bu her şeyden önemliydi.

Bu olaydan sonra Nurcan, pikniklerde ve kalabalık ortamlarda çocuklarından asla gözünü ayırmamaya karar verdi. O gün yaşadığı korkuyu bir daha asla yaşamak istemiyordu. Bu olay ona, ailenin ne kadar değerli olduğunu ve her zaman birbirimize ne kadar dikkat etmemiz gerektiğini de hatırlatmıştı.





Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ