kıskancc





Adam, eşini derin bir sevgiyle bağlı olduğu halde aynı zamanda aşırı kıskançlık duygularıyla da mücadele ediyordu. İş yerinde verilen yemeklere rağmen her öğlen uzun bir yolculuk yaparak evine gidip eşiyle birlikte yemek yiyordu. Ancak kadın, bu durumu sadece yemek yemek için eve geldiğini düşünüyordu. Oysa bilmediği bir gerçek vardı: Adam, eşini kontrol ediyordu.

Bir gün işten eve döndüğünde eşini bulamadı. Panik içinde odaları aradı, telefonu kapalıydı ve içinde bir endişe hissetti. Kısa süre sonra, eşi hakkında hiçbir haber alamadı ve herkesi arayarak kadını bulmaya çalıştı. Ancak sonuç alamadı.

Bir sabah, kararını vermişti: Boşanacaktı. Eşine ait her şeyi evden attı, resimleri yırttı, elbiselerini yaktı ve takılarını karşılıksız bir şekilde sattı. Geriye sadece bir sevgililer günü kartı kalmıştı: “Hep seninim… Hep senin kalacağım…” yazıyordu kartta. Adam, nefretle kartı duvara astı ve elinde tuttuğu içki kadehini sıktığının bile farkında değildi. Elleri kan içinde kalsa da umursamıyordu.

Telefonunun çaldığını duyduğunda ancak gerçekten fark etti elinin kan içinde olduğunu. Açtı telefonu ve…





ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ